Lunch menu

Tuesday, 27 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pocherad torskfilé med stuvad spenat, ägg samt smörsvängd potatis

  • Gård

    Biff Stroganoff med smetana och buljongkokt ris

  • Äng

    Vegetarisk Stroganoff med smetana och buljongkokt ris

  • Sallad

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, bacon & vitlök

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    punjabi murgh masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt grilltomat

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Veg

    Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor

  • Wok

    Fläskfilé med vitlök, chili & cashewnötter

  • Pasta

    med kyckling, mozzarella & oregano

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff

    med soltorkade tomater yesilova ost och olivsky samt örtslungad potatis

  • Veckans kött

    Fläskfile med rostade grönsaker och balsamicosky samt salzinaaioli

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med tomat och fänkål serveras med saffransailoi och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Paella med halloumi och tomataioli

Tuesday, June 27