Lunch menu

Monday, 26 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt fröpanerad sejrygg med citronhollandaise och dillpotatis

  • Gård

    Kalvfärsruta med gräddsky,rårörda lingon och potatispuré

  • Äng

    Kikärtsbiff med marinerade oliver samt potatispuré

  • Sallad

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • BBQ-grillad svensk fläskytterfilé

    med portvinstuvade champinjoner, serveras med örtrostad potatis

  • Viltskavsgryta

    med smak av timjan & kantareller, serveras med ris eller örtrostad potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    punjabi murgh masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel

    med västkuströra

  • Rostbiff

    med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Veg

    Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor

  • Wok

    Fläskfilé med vitlök, chili & cashewnötter

  • Pasta

    med kyckling, mozzarella & oregano

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med sötsyrlig curry och äppelyoghurt samt ugnsrostade rotfrukter

  • Veckans kött

    Fläskfile med rostade grönsaker och balsamicosky samt salzinaaioli

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med tomat och fänkål serveras med saffransailoi och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Paella med halloumi och tomataioli

Monday, June 26