Lunch menu

Thursday, 8 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad torsk med hummersås och potatispanna med dill, tomat och ärtor

  • Gård

    Grekisk färsbiff med oliver och soltorkad tomat serveras med morotstzatziki och klyftpotatis

  • Äng

    Rotsaksmedaljong med morotstzatziki och klyftpotatis

  • Sallad

    Matvetesallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och hackad dill

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajitas

    med tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé

    med dill-hollandaisesås, serveras med sockerärtor, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé

    (även som avhämtning för 75kr)

  • Indisk

    Pepper chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk thadka

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärslimpa

    med skogssvampsås, lingon & pressgurka

  • Fiskgratäng

    med oliver, soltorkad tomat & vitt vin

  • Pepparrotskött

    med morötter & kokt potatis

  • Veg

    Grönsakswok med curry & cocosmjölk samt ris & nötter

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingschnitzel

    "Milanese"

  • Veckans kött

    Wallenbergare med ljummen färskpotatissallad och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Matjessill med brynt smör ägg, rödlök och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Pasta med zucchini tomat och mozzarela

Thursday, June 8