Lunch menu

Wednesday, 7 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitlöksbakad sej med Ceasarpotatis, balsamicosky och citron

  • Gård

    Grillad kycklingfilé med chipotlecreme och ljummen potatissallad med primörer

  • Äng

    Grillad rättika med chipotlecreme och ljummen potatissallad med primörer

  • Sallad

    Matvetesallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och hackad dill

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel

    med gräddsås & gele, serveras med stekt potatis

  • Krämig kycklinggryta

    med smak av soltorkade tomater, vitlök, oliver & örter, serveras med ris

  • Asiatisk lunchbuffé

    (även som avhämtning för 75kr)

  • Fisk

    Stekt panerad rödspättafilé med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Pepper chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk thadka

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & chilibearnaise

  • Ugnstekt laxfilé

    med wasabicreme & ångkokt broccoli

  • Veg

    Ostpanerad quorn med wasabicreme & ångkokt broccoli

  • Wok

    Kebabwok med chili & vitlök

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff

    med örtcreme och ugnsbakade grönsaker

  • Veckans kött

    Wallenbergare med ljummen färskpotatissallad och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Matjessill med brynt smör ägg, rödlök och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Pasta med zucchini tomat och mozzarela

Wednesday, June 7