Lunch menu

Friday, 9 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Laxfärserad alaskafilé med vitvinssås och dillslungad potatis

  • Gård

    Fläskytterfilé Florentine (duchessepotatis, spenat och bearnaise)

  • Äng

    Falafel med bulgurpilaff och ananassalsa

  • Sallad

    Matvetesallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och hackad dill

Restaurang Chili & Lime

  • Hamburgare (svensk högrevsfärs)

    med klyftpotatis & tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé

    med dill-hollandaisesås, serveras med sockerärtor, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé

    (även som avhämtning för 75kr)

  • Indisk

    Pepper chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk thadka

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskytterfilé

    med potatisgratäng & pepparsås

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Feta-& grönsaksfylld zucchini med potatisgratäng

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Tagliatelle med strimlad oxfilé, portabellosvamp & svart peppar

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • BBQ-bakd karre

    med bearnaise och rostad potatis

  • Veckans kött

    Wallenbergare med ljummen färskpotatissallad och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Matjessill med brynt smör ägg, rödlök och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Pasta med zucchini tomat och mozzarela

Friday, June 9