Lunch menu

Thursday, 1 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt spätta med vispad pepparrotscreme fraiche, citron och dillkokt potatis

  • Äng

    Texas chili med majscreme, nachochips och ris

  • Gård

    Sellerischnitzel med fransk grönsaksröra och ris

  • Sallad

    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (svenskt kött)

    med tillbehörsbuffé

  • Italiensk kycklingfilé fylld

    med mozzarella, salami & färsk basilika, serveras med klyftpotatis & äppelcidersås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt kapkummelfilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Chicken nirali, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pastasallad

    med kyckling, bacon & fetaost

  • Kalops

    med kokt potatis & rödbetor

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Veg

    Grönsakslasagne med coleslawsallad

  • Wok

    Fläskfilé med cocosmjölk & green curry

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med sesamrostad kål och äppelsky

  • Veckans kött

    Pepparbakad Flapsteak med rostade grönsaker och örtyoghurt

  • Veckans under ytan

    Ångad torsk med vittvinsås och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Grillad Gemsallad med bönsalsa och gräslökscreme

Thursday, June 1