Lunch menu

Friday, 2 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad fisk med chilistekta räkor, sparris samt gratinerad potatis

  • Gård

    Husets nötfärsburgare med rödlök, saltgurka, dressing samt klyftpotatis

  • Äng

    Blomkål- och broccoligratäng med rostade grönsaker samt potatis

  • Sallad

    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

  • Hav

    Gratinerad fisk med chilistekta räkor, sparris samt gratinerad potatis

  • Gård

    Husets nötfärsburgare med rödlök, saltgurka, dressing samt klyftpotatis

  • Äng

    Blomkål- och broccoligratäng med rostade grönsaker samt potatis

  • Sallad

    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad oxfilé

    med cognacssås, serveras med potatisgratäng & lättfrästa haricots verts

  • Ugnsstekt laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Chicken nirali, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff

    med potatisgratäng & madeirasås

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs eller Grönsaksbiff med potatisgratäng & grilltomat

  • Wok

    Strimlad biff med chili, färska champinjoner & lök

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i curry

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskfile

    med gräslöksbearnaise samt rostade grönsaker

  • Veckans kött

    Pepparbakad Flapsteak med rostade grönsaker och örtyoghurt

  • Veckans under ytan

    Ångad torsk med vittvinsås och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Grillad Gemsallad med bönsalsa och gräslökscreme

Friday, June 2