Lunch menu

Wednesday, 31 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad kolja med limegräddsås och sallad på gulbeta, spenat och potatis

  • Gård

    Rödvinsbrässerat kycklinglår med timjan, bacon och svamp samt rostad potatis

  • Äng

    Vegetarisk moussaka med aubergine, tomat och citron

  • Sallad

    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Grekisk nötfärsbiff (100% svenskt nötkött)

    med tzatziki & balsamicosky, serveras med timjanrostad potatis

  • Hemlagad pytt i panna

    med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff

    med potatismos, löksky & lingon

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg

    Tortellinigratäng med ädelost, soltorkade tomater & hackade hasselnötter

  • Wok

    Kyckling med sweet chili & färsk ingefära

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & skinka

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Karre

    med citronveloute och örtslungade grönsaker

  • Veckans kött

    Pepparbakad Flapsteak med rostade grönsaker och örtyoghurt

  • Veckans under ytan

    Ångad torsk med vittvinsås och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Grillad Gemsallad med bönsalsa och gräslökscreme

Wednesday, May 31