Lunch menu

Tuesday, 30 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pocherad torsk med ägg- och persiljesås, löksauterade ärtor och kokt potatis

  • Gård

    Purjospäckad fläskkarré med äpplechutney, cidersky och örtpotatis

  • Äng

    Potatisbullar med pumpakärnor, rödlökssalsa samt gräddfil

  • Sallad

    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, vitlök & spenat

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne

    av högrev med ris, tortilla & nachos

  • Lax-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg

    Grönsakspaella med strimlad quorn samt aioli

  • Wok

    Fläskfilé fräst i vitlök & sesamolja samt cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grönpepparbiff

    med senapsgräddsås och picklad lök

  • Veckans kött

    Pepparbakad Flapsteak med rostade grönsaker och örtyoghurt

  • Veckans under ytan

    Ångad torsk med vittvinsås och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Grillad Gemsallad med bönsalsa och gräslökscreme

Tuesday, May 30