Lunch menu

Monday, 29 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Champinjontoppad sej med blomkålspuré, rostad morot samt citronpotatis

  • Gård

    Ostgratinerad färsruta med picklad gurka, lingongräddsås och potatispuré

  • Äng

    Morot- och palsternacks Osso bucco serveras med potatispuré

  • Sallad

    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    Svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon & potatismos.

  • Kåldolmar

    med gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis

  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Butter chicken, serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sprödbakad kummel

    med västkuströra

  • Stekt fläsk

    med löksås

  • Veg

    Spaghetti med sojafärssås & riven ost

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling rostad

    med kaffe kakao och rökt paprika serveras med gurk och rödlöksyoghurt

  • Veckans kött

    Pepparbakad Flapsteak med rostade grönsaker och örtyoghurt

  • Veckans under ytan

    Ångad torsk med vittvinsås och färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Grillad Gemsallad med bönsalsa och gräslökscreme

Monday, May 29