Lunch menu

Tuesday, 23 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt alaskafilé med rödbetor, kapris, skirat smör samt potatisstomp

  • Gård

    Panerad schnitzel med citronsky, örtsmör och stekt potatis

  • Äng

    Currykryddad bönbiff med ananassalsa, keso och ris

  • Sallad

    Waldorfssallad toppad med rostbiff samt picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle

    med strimlad kycklingfilé, ananas & curry, toppad med cashewnötter

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt panerad rödspättafilé med gurkmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Veg

    Indisk kurma

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

Restaurang Husman

  • Örtbakad laxfilé

    med stuvad bladspenat

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Veg

    Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne Bolognese

    med parmesancreme och tomatpesto

  • Veckans kött

    Finger Ribbs av Iberico gris med Ljummen risonisallad och kapriscreme

  • Veckans under ytan

    Fisk och räkbiff serveras med färskpotatis samt brynt ansjovissmör och purjolök

  • Veckans vegetariska

    Kryddrostad broccoli med matvete tabbouleh och paprikkacreme

Tuesday, May 23