Lunch menu

Monday, 22 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Saffransdoftande fiskgryta med vitt vin, creme fraiche och potatis

  • Gård

    Grönpepparfärsbiff med paprikagrädde samt potatisgratäng

  • Äng

    Osttoppad aubergine och zuccini med gratinerad potatis

  • Sallad

    Waldorfssallad toppad med rostbiff samt picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta

    av högrev, serveras med nacho-chips, guacamole & ris

  • Moussaka

    med ruccola- & tomatsallad

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Veg

    Indisk kurma

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

Restaurang Husman

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner eller kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Stekt panerad spättafilé

    med remouladsås

  • Veg

    Falafel med stuvade makaroner

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

  • Pasta

    med fläskfilé, brie & rosépeppar

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hantverkskorv med citron och honung

    serveras med kryddig kyckling paella samt paprikaaioli

  • Veckans kött

    Finger Ribbs av Iberico gris med Ljummen risonisallad och kapriscreme

  • Veckans under ytan

    Fisk och räkbiff serveras med färskpotatis samt brynt ansjovissmör och purjolök

  • Veckans vegetariska

    Kryddrostad broccoli med matvete tabbouleh och paprikkacreme

Monday, May 22