Lunch menu

Wednesday, 24 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torskfilé med grönsaksjulienne, citronhollandaise och dillpotatis

  • Äng

    Fetabakad kycklingfilé med basilikareduktion, soltorkad tomat och krämig pasta

  • Gård

    Hollandaiseratinerade fyllda crepes med marinerade bönor

  • Sallad

    Waldorfssallad toppad med rostbiff samt picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svenskt kött)

    med stekt lök, gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med basilika-creme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Veg

    Indisk kurma

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

Restaurang Husman

  • Grillat

    med tillbehör

  • Veg

    Grillade grönsaker & quorn med tillbehör

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled Pork Burgare
  • Veckans kött

    Finger Ribbs av Iberico gris med Ljummen risonisallad och kapriscreme

  • Veckans under ytan

    Fisk och räkbiff serveras med färskpotatis samt brynt ansjovissmör och purjolök

  • Veckans vegetariska

    Kryddrostad broccoli med matvete tabbouleh och paprikkacreme

Wednesday, May 24