Lunch menu

Thursday, 18 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt pankopanerad flundrafilé med skagensås och kokt potatis

  • Gård

    Kalvfärslimpa med stuvade champinjoner, rårörda lingon och rostad potatis

  • Äng

    Rårakor med ugnsbakad selleri, rårörda lingon samt örtkeso

  • Sallad

    Mangoglaserad kyckling på bädd av pasta, zuccini och roman samt currysås

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé

    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Pepper chicken, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé

    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Pepper chicken, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Dillkött

    med morötter & kokt potatis

  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med alebakad potatis och picklad löksallad samt senapsgrädde

  • Veckans Kött

    Helgrillad rostas med tomat och chilisky samt rostad färskpotatis

  • Veckans under ytan

    Frikasse på sej och blåmusslor med citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Canneloni med spenat och grillade grönsaker samt tomatsås och citronaioli

Thursday, May 18