Lunch menu

Wednesday, 17 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnstekt kummelrygg med hummersås och stekt grönssaksris

  • Gård

    Rödvinsbrässerad högrev med lökfräst svamp och potatispuré

  • Äng

    Rostad morot och palsternacka med stekt svamp och potatispuré

  • Sallad

    Mangoglaserad kyckling på bädd av pasta, zuccini och roman samt currysås

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff (svenskt kött)

    med dragonsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad svensk bratwurst (från hugos chark i gränna)

    med senap- & pepparrotscreme, serveras med honungsrostade rotsaker

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    chicken jalfrezi, serveras med ris & raita

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ostpanerad schnitzel Piccata

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med grönsaksfräs & örtcreme

  • Veg

    Ostpanerad squash med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Wok

    Kyckling med svart peppar & färsk röd chili

  • Pasta

    med kyckling, örter, soltorkad tomat & champinjoner

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad färsbiff

    med senapsgräddsås och saltgurka samt potatispure

  • Veckans Kött

    Helgrillad rostas med tomat och chilisky samt rostad färskpotatis

  • Veckans under ytan

    Frikasse på sej och blåmusslor med citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Canneloni med spenat och grillade grönsaker samt tomatsås och citronaioli

Wednesday, May 17