Lunch menu

Tuesday, 16 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Citronbakad torskfilé med lökfrästa kräftstjärtar, dillsås och smörad potatis

  • Gård

    Ostgratinerad färsbiff med chiligräddsky samt örtpotatispuck

  • Äng

    Pastagratäng med paprika, aubergine och lök samt dressad sallad

  • Sallad

    Mangoglaserad kyckling på bädd av pasta, zuccini och roman samt currysås

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, dijonsenap & rosmarin

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, dijonsenap & rosmarin

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citro

  • Indisk

    chicken jalfrezi, serveras med ris & raita

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärslimpa

    med svampsås, lingon & inlagd gurka

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill & vitt vin

  • Veg

    Pasta med mozzarella, spenat & valnötter

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med fläskfilé, strimlad salami & mozzarella

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • "Chorizo" Karre

    med lökbakad potatis och tomatiserad vitlökssky

  • Veckans Kött

    Helgrillad rostas med tomat och chilisky samt rostad färskpotatis

  • Veckans under ytan

    Frikasse på sej och blåmusslor med citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Canneloni med spenat och grillade grönsaker samt tomatsås och citronaioli

Tuesday, May 16