Lunch menu

Monday, 15 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé Provencale med limecreme och spenatsvängd potatis

  • Gård

    Stekt fläsknoisette med ruccolabearnaise och råstekt potatis

  • Äng

    Gräddig grönsaksgryta med röd curry samt jasminris

  • Sallad

    Mangoglaserad kyckling på bädd av pasta, zuccini och roman samt currysås

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt svensk fläskytterfilé

    med portersås & äppelchutney, serveras med örtrostad potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med wokade färska grönsaker

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Chicken jalfrezi, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta "Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill- & romsås

  • Veg

    Grönsaksgryta "Jakob" med quorn, banan & jordnötter

  • Wok

    Fläskfiléwok fräst i sesamolja och vitlök

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare Green burgare eller Kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad "Lägg" av Tockatupp

    med ragu på rökt fläsksida champinjoner och lök samt rostad färskpotatis

  • Veckans Kött

    Helgrillad rostas med tomat och chilisky samt rostad färskpotatis

  • Veckans under ytan

    Frikasse på sej och blåmusslor med citronpesto

  • Veckans Vegetariska

    Canneloni med spenat och grillade grönsaker samt tomatsås och citronaioli

Monday, May 15