Lunch menu

Friday, 19 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fish´n´chips med Rhode islandsås, vinäger och citron

  • Gård

    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med tzatziki och klyftpotatis

  • Äng

    Stekt rödbetsbiff med tzatziki och klyftpotatis

  • Sallad

    Mangoglaserad kyckling på bädd av pasta, zuccini och roman samt currysås

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad svensk entrecôte

    med choronsås (bearnaisesås smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • Halstrad färsk laxfilé

    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Pepper chicken, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    med potatisgratäng & sherrysås

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i dillsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Den som väntar på något gott
  • Veckans Kött

    Helgrillad rostas med tomat och chilisky samt rostad färskpotatis

  • Veckans under ytan

    Frikasse på sej och blåmusslor med citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Canneloni med spenat och grillade grönsaker samt tomatsås och citronaioli

Friday, May 19