Lunch menu

Thursday, 11 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Bakad alaskafilé med purjolök, vispad gräslöks-cremefraiche och vetekorn

  • Gård

    Kryddiga färsbullar i tomat- och basilikasalsa serveras med tagliatelle

  • Äng

    Tomatbrässerad zuccini med tagliatelle

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot, toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik

    (svensk blandfärs) med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt drottningpaj med vaniljsås

  • Flygande jacob

    (kycklingfilé, bacon, banan & jordnötter), serveras med ris

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt

    Chicken malabar korma, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Pannbiff

    med fetaost samt balsamicosky & tzatziki

  • Veg

    Champinjonsoppa samt äpplekaka med vaniljsås

  • Wok

    Kyckling med svart peppar & vitlök

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Helstekt rostbiff

    med ljummen färskpotatissallad serveras med balsamicosky och gräslökscreme

  • Veckans kött

    Grillad Majskyckling med citronrisotto och ramslökspesto

  • Veckan under ytan

    Ugnsbakad torsk med ägg och ansjovisröra samt dillslungad färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med citronaioli och färskpotatissallad

Thursday, May 11