Lunch menu

Friday, 12 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt fiskfärsbiff med picklad lök, vitvinssås samt dillpotatis

  • Gård

    Mozarellagratinerad kycklingfilé med salviasky och spenatrisotto

  • Äng

    Grillad selleri med spenatrisotto och ärtpesto

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot, toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt fläskfilé

    med 3-pepparsås, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt kulpotatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med pesto-creme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indiskt

    Chicken malabar korma, serveras med ris & raita

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärter

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Ostpanerad quorn med bearnaise & ärter

  • Wok

    Kebabwok med färsk röd chili

  • Pasta

    Pastagratäng "Rigatoni" med skinka, ost & soltorkad tomat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med citronsky

    och syrat rödlökssmör samt ugnsrostade rotfrukter

  • Veckans kött

    Grillad Majskyckling med citronrisotto och ramslökspesto

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med ägg och ansjovisröra samt dillslungad färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med citronaioli och färskpotatissallad

Friday, May 12