Lunch menu

Wednesday, 10 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitlöks- och limeglaserad hokifilé med rostade medelhavsgrönsaker och ris

  • Gård

    Isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor

  • Äng

    Ost- och broccolipaj med sallad på äpple, zuccini och blekselleri

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot, toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff

    (svenskt kött) fylld med mozzarella, serveras med örtsås & klyftpotatis eller kokt potatis

  • Gravad laxfilé

    med dillstuvad potatis, serveras med hovmästarsås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt

    Masala chicken, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne

    av högrev med ris, tortilla & nachos

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Veg

    Grönsaks chili med quornfärs samt ris, tortilla & nachos

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med rökt lax i gräslökssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Porchetta

    med risonisalld och grillade grönsaker samt tomat och parmesan aioli

  • Veckans kött

    Grillad Majskyckling med citronrisotto och ramslökspesto

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med ägg och ansjovisröra samt dillslungad färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med citronaioli och färskpotatissallad

Wednesday, May 10