Lunch menu

Tuesday, 9 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé mojo rojo med citronsås och grönsaksbulgur

  • Gård

    Bourbonstekt fläskytterfilé med rosépepparsås och klyftpotatis

  • Äng

    Stekt bönbiff med salviakeso och grönsaksbulgur

  • Sallad

    Potatissallad med senap och pepparrot, toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle

    med strimlad kycklingfilé, chili-, lime- & rostad vitlökssås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt

    Masala chicken, serveras med ris &

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Örtmarinerad lax

    med grilltomat samt olivcreme

  • Veg

    Grönsakswok med cocosmjölk & curry samt ris & nötter

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiffar

    med potatispure och glaserade betor samt kaprissky

  • Veckans kött

    Grillad Majskyckling med citronrisotto och ramslökspesto

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med ägg och ansjovisröra samt dillslungad färskpotatis

  • Veckans vegitariska

    Bakad blomkål med citronaioli och färskpotatissallad

Tuesday, May 9