Lunch menu

Thursday, 4 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Thaiinspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Panerad rödspätta med mangochutneysås, citron och smörad potatis

  • Gård

    Rostad kycklingklubba med blue cheesedressing, sellerisallad och klyftpotatis

  • Äng

    Majsplättar med mangochutney och bönsallad

  • Sallad

    Pastasallad med rökt kalkon, garbanzobönor och färskostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • Halstrad färsk laxfilé med kall romsås,

    Serveras med fänkålsallad, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indiskt

    Chicken chettinadu, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Dagens tips

    Kycklingspett med vitlökssås, tomatsalsa, sallad & klyftpotatis

  • Dagens tips

    Kycklingspett med lättwokade grönsaker, jordnötssås & jasminris

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Tomatsoppa

    med parmesan & krutonger samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kroppkakor

    med skirat smör & lingon

  • Veg

    Ärtsoppa/Tomatsoppa med parmesan & krutonger samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling med sweet chili & mango

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddglaserad karre

    med råstekt potatis och rostad vitlökssky

  • Veckans kött

    Ceasarpotatissallad med Kryddbakad fläskfile

  • Veckans under ytan

    Ceasarpotatissallad med grillad Lax

  • Veckans vegetriska

    Ceasarpotatissallad med Halloumi

Thursday, May 4