Lunch menu

Wednesday, 3 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad hokifilé med syrad lök, örtsås och potatisstomp

  • Gård

    Färsbiff med grönpepparsås och pasta penne

  • Äng

    Fylld paprika med ajvar, syrad lök och stompad potatis

  • Sallad

    Pastasallad med rökt kalkon, garbanzobönor och färskostcreme

  • Hav

    Ugnsbakad hokifilé med syrad lök, örtsås och potatisstomp

  • Gård

    Färsbiff med grönpepparsås och pasta penne

  • Äng

    Fylld paprika med ajvar, syrad lök och stompad potatis

  • Sallad

    Pastasallad med rökt kalkon, garbanzobönor och färskostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk färsbiff

    med svampsås & lingonsylt, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Isterband

    Svenskt kött, från Hugos chark i gränna, serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med pesto-creme, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt

    Chicken chettinadu, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Dagens tips

    Kycklingspett med vitlökssås, tomatsalsa, sallad & klyftpotatis

  • Dagens tips

    Kycklingspett med lättwokade grönsaker, jordnötssås & jasminris

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella med saffransaioli
  • Pannbiff med kantarellsås, lingon & inlagd gurka
  • Veg

    Grönsakspaella med saffransaioli

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja med cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Baconlindad köttfärslimpa

    med lökfrästa ärtor och dijongräddså

  • Veckans kött

    Ceasarpotatissallad med Kryddbakad fläskfile

  • Veckans under ytan

    Ceasarpotatissallad med grillad Lax

  • Veckans vegetariska

    Ceasarpotatissallad med Halloumi

Wednesday, May 3