Lunch menu

Tuesday, 2 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé under morot- och zuccinitäcke serveras med dillmajonäs och potatis

  • Gård

    Basilikabakad kotlettrad med pestosky och råstekt potatis

  • Äng

    Ostpanerad zuccini med ratatouille och råstekt potatis

  • Sallad

    Pastasallad med rökt kalkon, garbanzobönor och färskostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Krämig fläskfilépasta

    med soltorkade tomater, vitlök & spenat

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med pesto-creme, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt

    Chicken chettinadu, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Veckans tips

    Kycklingspett med vitlökssås, tomatsalsa, sallad & klyftpotatis

  • Veckans tips

    Kycklingspett med lättwokade grönsaker, jordnötssås & jasminris

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Stekt fläsk

    med löksås

  • Veg

    Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Dagens sallad
  • Grill

    Hamburgare, Kebabtallrik & Green burgare

Restaurang Matkultur

  • OBS: Abonnerade från 12:30
  • Kyckling

    med äppelsky rostade rotfrukter och ramslöksaioli

  • Veckans kött

    Ceasarpotatissallad med Kryddbakad fläskfile

  • Veckans under ytan

    Ceasarpotatissallad med grillad Lax

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med Halloumi

Tuesday, May 2