Lunch menu

Friday, 5 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fisk- och grönsaksgryta med citronaioli, potatis och chiliräkor

  • Gård

    Fisk- och grönsaksgryta med citronaioli, potatis och chiliräkor

  • Äng

    Vegetarisk pasta med tomat, paprika och aubergine

  • Sallad

    Pastasallad med rökt kalkon, garbanzobönor och färskostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill

    Fläsknoisette, kycklingfilé, chorizo. Serveras med chili-bearnaisesås & potatisgratäng

  • Halstrad färsk laxfilé med kall romsås

    Serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indiskt

    Chicken chettinadu, serveras med ris & raita

  • Indiskt

    chicken chettinadu, serveras med ris & raita

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Dagens tips

    Kycklingspett med vitlökssås, tomatsalsa, sallad & klyftpotatis

  • Dagens tips

    Kycklingspett med lättwokade grönsaker, jordnötssås & jasminris

Restaurang Husman

  • Husmans burgare

    av högrev med bröd, klyftpotatis, coleslaw & tillbehör

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Green burgare med bröd, klyftpotatis, coleslaw & tillbehör

  • Wok

    Kyckling med vitlök & svart peppar

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled Beef

    med limesyrad lök och chiiaioli

  • Veckans kött

    Ceasarpotatissallad med Kryddbakad fläskfile

  • Veckans under ytan

    Ceasarpotatissallad med grillad Lax

  • Veckans vegetariska

    Ceasarpotatissallad med Halloumi

Friday, May 5