Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Pepp in the park: Att leda och jobba på distans – Utmaningar och råd för att lyckas

  • 25 January, 00:00
  • Digitalt, Zoom
Sign up is closed

ROGER ARNROTH, Ledarskapskonsult UCS CENT Management

Lång karriär som chef, ledare och coach inom både näringsliv och idrott varav dryga 20 år som global HR chef på IFS, en organisation med grupper och chefer spridda över ett stort antal länder. Roger delar med sig av sina erfarenheter och tips för att leda och arbeta i team på distans, lokala såväl som globala.

Under rubriken Pepp in the park samlar vi en serie korta inspirerande lunchträffar med föredrag. Fokus ligger på kicka igång 2021 med energi och rätt förutsättningar i en omtumlande tid. Serien är öppen för alla att delta i. Varje tillfälle har ett eget tema. Du väljer själv om du deltar i ett eller flera tillfällen. Varje träff startar med en kort introduktion från en utvald föreläsare, och därefter finns det tid för digitalt mingel.

Vill du bidra till Pepp in the park? Konceptet är tillgängligt för dig som vill bidra med innehåll. En plattform för att förmedla kunskap, inspiration och erfarenheter. Men också för utbyte och nätverkande. Kontakta Linköping Science Park så diskuterar vi vad du skulle kunna göra.