Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Möt Sara Wimmercranz – en av Sveriges mäktigaste techinvesterare

  • 18 January, 00:00
  • Link Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, 582 54 Linköping
Sign up is closed

Den 18 januari får du chansen att möta en av Sveriges mäktigaste techinvesterare, Sara Wimmercranz. Inled det nya året med att ta del av Saras tankar kring teman som investering och entreprenörskap. 

Klockan 14.30 inleder vi med mingel och fika för att sedan klockan 15 få möta Sara Wimmercranz som kommer att intervjuas av Lena Miranda, VD för Linköping Science Park. Sara kommer att berätta om sin bakgrund, dela sin erfarenhet av att vara kvinna i investerarsfären och hur man investerar hållbart. Självklart lämnas utrymme för deltagarna att ställa frågor. Efter intervjun med Sara fortsätter vi en stund för att fånga upp deltagarnas reflektioner och inspel. Eventet avslutas cirka klockan 17.

Notera: Det här eventet riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna och som antingen deltagit i investeringsutbildningarna som Linköping Science Park och Asynjor Invest anordnat genom åren, eller från Östsvenska Handelskammarens 100-lista. 

Eftersom detta är ett attraktivt event med begränsat antal platser önskar vi att du dubbelkollar ditt schema så du verkligen kan delta. Först till kvarn!

Närmre inpå eventet kommer du få ett personligt bekräftelsemejl om att du fått plats.

Anmäl dig här.


Datum: 18 januari

Plats: Link Business Center, Linköping

Tid: 15-17 (mingel & fika från 14.30)


Presentation:

Sara Wimmercranz är den digitala stjärnan som har gjort karriär på att driva förändring, oavsett om det gäller bättre kundupplevelser online eller att ge alla entreprenörer samma möjligheter till kapital. Hon är investerare, entreprenör, styrelsemedlem och advisor med lång erfarenhet av e-handel och digitalisering. Sara Wimmercranz har grundat Footway, idag Nordens största digitala skohandlare, och driver nu riskkapitalbolaget BackingMinds som investerar i techbolag som den traditionella riskkapitalbranschen missar. Aktuell som investerare i Draknästet på TV.