Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Mingelkväll hos Handelskammaren för kvinnor som vill investera

  • 11 November, 00:00
  • Östsvenska Handelskammaren, Dalsgatan 13, 602 32 Norrköping
Sign up is closed

Idag äger kvinnor endast 4% av svenska företag och dessutom är fördelningen av riskkapital extremt ojämnt fördelad mellan könen. Är detta något som du vill vara med och ändra på? Vad kan vi göra för att skapa fler och nya förutsättningar för kvinnor som vill investera i vår region?

Kom och mingla med oss torsdagen den 11/11. Vi vänder oss främst till kvinnliga investerare och kvinnor som vill börja investera, men även du som inte är kvinna är såklart välkommen!

En rad aktörer gick under 2019 samman för att skapa förutsättningar för att möjliggöra en utbildningsinsats för kvinnor som vill investera. Sedan dess har utbildningsprogram, under ledning av Asynjorna, genomförts 2019 och 2020 – och snart kickar vi igång ett tredje program tillsammans. Årets program kommer ha fokus på hållbarhet, och vårt mål är att bidra till ett jämställt samhälle och bygga en mer hållbar utveckling som inte bara bygger på ekonomisk framgång utan på sociala och gröna principer.

Möt initiativtagarna bakom investerarutbildningen:

  • Linköpings kommun
  • Norrköpings kommun
  • Östsvenska Handelskammaren
  • Swedbank
  • Linköping Science Park

 

 

Tidigare under eftermiddagen hålls ett investerarforum där vi kommer sätta fokus på ”Hållbara investeringar” – välkommen att delta om du vill: https://linkopingsciencepark.se/event/inspirationsseminarium-hallbara-investeringar/

Är du intresserad av att läsa mer om utbildningen för kvinnor som vill investera, läs mer på följande länk: https://linkopingsciencepark.se/event/kvinnor-som-vill-investera/