Final application date

1 July, 2022

Company

Link22

Vill du vara med på en tillväxtresa inom IT-säkerhet och sätta Linköping på kartan? Då är link22 helt rätt! I Linköping startas ett Cybersäkerhetscentrum där link22 är en självklar aktör. Sedan 2006 levererar vi avancerade säkerhetslösningar till kunder med höga krav.

link22 ska växa både som team och som företag! Om du gillar att koda och vill vara med att utveckla produkter och systemlösningar för att skydda kunders mest känsliga information och infrastruktur har du kommit rätt. Är du även lockad av att vara del i att utveckla verksamheten så finns det möjligheter för det.

Om link22
Vi är cybersäkerhet! Våra system skyddar samhällskritisk infrastruktur. Vi säkerställer data och upprätthåller medborgarnas integritet. Vi levererar produkter för att motverka cyberattacker, och uppfylla strikta lagar med specifika funktionskrav. Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter och kompetens genom ett nära samarbete med våra kunder. Centrala områden är åtkomstkontroll, krypteringsteknik, logghantering och säker separation av system. Hos link22 finns expertkunskaper i hur man skapar lösningar som uppfyller samhällets krav på säkra IT-system.

Om rollen
Som utvecklare hos link22 kommer du att arbeta med utveckling, test, underhåll och support av produkter och systemlösningar i nära samarbete med kollegor och kunder. Du kommer även att arbeta med att kvalitetssäkra produkterna i en automatiserad test- och utvecklingsmiljö. Du kommer att vara del av ett sammansvetsat team för att driva projekt mot våra kunder.

Karriärmöjligheter
På link22 värdesätter vi individens utveckling. Vi kommer att stödja dig i din kompetensutveckling inom hela det mångfacetterade område som definierar avancerad IT-säkerhet. Du kommer att få utmanande och utvecklande uppgifter som du löser tillsammans med erfarna kollegor som besitter expertkunskaper. Hos oss har du har goda möjligheter till att specialisera dig inom flera områden.

Vi söker dig som…
Har en högskoleexamen eller motsvarande inom data/IT och ett stort intresse för teknik och kvalitét. Du kan ha några års erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Dina personliga egenskaper är också viktiga, att just din profil passar in hos oss i de team vi tänker oss.

Du ska ha kunskap inom: 

  • Linux
  • Programmering: C++
  • Continuous Integration / Delivery

Meriterande kunskaper:

  • Python
  • Testautomation
  • Nätverksteknik
  • IT-säkerhetslösningar
  • Windows

Som person är du noggrann och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra.

START: Hösten 2022

OMFATTNING: Heltid 

PLATS: Linköping

Skicka din ansökan till jobs@link22.se