Final application date

31 December, 2022

Company

Link22

Vill du vara med på en tillväxtresa inom IT-säkerhet och sätta Linköping på kartan? Då är link22 helt rätt! I Linköping startas ett Cybersäkerhetscentrum där link22 är en självklar aktör. Sedan 2006 levererar vi avancerade säkerhetslösningar till kunder med höga krav.

link22 måste bli fler! Är du genuint intresserad av och gillar att arbeta med IT-infrastruktur såsom hårdvara, mjukvara och tjänster. Har du ett ordningssinne och gillar att arbeta i team och lockas av att göra Sverige säkrare? Då vill vi växa med dig!

link22 utvecklar produkter och systemlösningar som skyddar kunders mest känsliga information och infrastruktur. Mer information om link22 hittar du här.

Om link22
Vi är cybersäkerhet! Våra system skyddar samhällskritisk infrastruktur. Vi säkerställer data och upprätthåller medborgarnas integritet. Vi levererar produkter för att motverka cyberattacker, och uppfylla strikta lagar med specifika funktionskrav. Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter och kompetens genom ett nära samarbete med våra kunder. Centrala områden är åtkomstkontroll, kryptoteknik, logghantering och säker separation av system. Hos link22 finns expertkunskaper i hur man skapar lösningar som uppfyller samhällets krav på säkra IT-system.

Arbetsuppgifter:
Som IT-tekniker inom cybersäkerhet hos link22 kommer du att arbeta med

utveckling, drift, förvaltning och support av våra interna och kunders systemlösningar.

Du kommer även att arbeta med att säkerställa att interna miljöer och support ständigt förbättras. Exempel kan vara att hantera dagliga supportärenden, incidenter, hålla dokumentation uppdaterad för personal, säkerställer den interna IT-miljön inom företaget. Du kommer att vara del av ett sammansvetsat team som ansvarar för support och även vår egen produktion av säkerhetsprodukter.

Utvecklingsmöjligheter:
På link22 värdesätter vi individens utveckling. Vi kommer att stödja dig i din kompetensutveckling inom hela det mångfacetterade område som definierar avancerad IT-säkerhet. Du kommer att få utmanande och utvecklande uppgifter som du löser enskilt eller tillsammans med erfarna kollegor som besitter expertkunskaper. Hos oss har du har goda möjligheter till att specialisera dig inom något område.

Vi söker dig som:
Har arbetat inom IT drift och förvaltning i minst 10 år och ett stort intresse för teknik och kvalitét. Har du dessutom arbetat med supportärenden och mött kunder är det ett stort plus. Dina personliga egenskaper är också viktiga, att just din profil passar in hos oss i de team vi tänker oss. Rollen kräver att du kan leda och delegera.

Du ska ha goda kunskaper inom: 

 • 10 års erfarenhet av Windows Server och Windows Klient
 • 10 års erfarenhet av IT-nätverk där vi ser goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
 • Goda kunskaper gällande skrivare (drivrutiner, konfigurering och felsökning)
 • Microsofts produkter t.ex. Active Directory, DNS/DHCP, Certificate Services och WSUS
 • Active Directory-kunskap på administratörsnivå
 • PKI
 • Virtualisering (VMware ESXi, Hyper-V)
 • Linux (Red hat, CentOS)
 • Virtualisering  (KVM, QEMU, Proxmox)
 • IT-säkerhetslösningar
 • Nätverk, switching och routing
 • Scriptspråk (bat, powershell, bash)
 • Praktisk erfarenhet ifrån ITIL
 • Kännedom om molntjänster Amazon Web Services och/eller Google Cloud Platform. Kännedom om Azure och molntjänster

Som person är du noggrann och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra.

START: Höst/vinter 2022/2023

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Linköping

För mer information om företaget se www.link22.se