Code Summer Camp goes Digital

För sjunde året anordnas Code Summer Camp av Linköping Science Park, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn. Lägret väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos barn och unga oavsett förkunskaper. För att kunna genomföra lägret även i år har vi valt att skapa ett digitalt läger. 

“Ni har skapat en ny värld för mig. En programmeringsvärld med många fler lösningar en vad jag visste fanns. Lösningar med en dator”
Ur deltagarutvärdering från 2019

Code Summer Camp välkomnar både nybörjare och de som redan har kunskaper inom programmering. Deltagarna får möjlighet att lära sig mer om programmering, spelutveckling, webb och problemlösning. Deltagarna på lägret stöds av våra coacher som brinner för programmering och finns där för att stötta och hjälpa när det behövs.

Lägret är öppet för tjejer och killar mellan 7-17 år gamla. Totalt kommer vi kunna erbjuda 200 platser per vecka. Vi strävar efter en jämn könsfördelning bland deltagarna. 

Stötta Code Summer Camp: delta i vår Crowdfunding

Genom att sponsra en eller flera platser till lägret möjliggör du eller ditt företag för flera barn att delta.En plats kostar 3 500kr. Hur många platser vill du bidra med?

Företag och intresserad av stötta lägret? Anmäl intresse här

Genom att bidra med finansiering till en eller flera platser stöttar du genomförandet av lägret. Förutom möjligheten att vara med och bidra får de företag och personer som bidrar exponering i samband med lägret. Ingen ska behöva tveka på att årets stora händelse för deltagarna har kunnat genomföras tack vare ditt bidrag!

  • Vi tackar alla som bidrar på hemsidan och i anslutning till eventet, samt i övrig kommunikation där det passar.
  • Vi förbehåller oss rätten att justera storleken och omfattningen av exponeringen beroende på hur stor bidragsgivare man är.

Vad går pengarna till?

Den stora kostnaden för att genomföra lägret är personalkostnaden. Vi har många coacher tillgängliga för att ge barnen en så bra upplevelse som möjligt. Även material och marknadsföring kostar en del. Lägret genomförs utan vinstsyfte.

I år ställer vi om lägret och genomför det på distans, det ger oss möjlighet att kraftigt utöka antalet plaster. Vårterminen har inte varit som vanligt för många av de barn som deltar, sommaraktiviteter och semestrar ställs in. Code Summer camp vill därför vara tillgänglig för så många som möjligt, varför vi har tagit bort deltagaravgiften i år.

Klicka här för att lämna ditt bidrag

Kontakt

Vill du diskutera hur du eller ditt företag kan bidra till Code Summer Camp? Kontakta projektledare Anna Broeders. 

Anna Broeders

Community & Employer Branding Manager
anna.broeders@linkopingsciencepark.se
+46(0)725-74 37 00