Code Summer Camp, Linköping Science park

För sjunde året anordnas Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos alla oavsett förkunskaper.

“Ni har skapat en ny värld för mig. En programmeringsvärld med många fler lösningar en vad jag visste fanns. Lösningar med en dator”
Ur deltagarutvärdering från 2019

Lägertider

  • Vecka 1 14/6-18/6 (10-13 år)
  • Vecka 2 21/6-24/6 (7-9 år, barnet måste ha fyllt 7 år senast dagen då lägret börjar)
  • Vecka 3 (28/6-2/7 14-17 år)

Lägret genomförs digitalt och på distans. Tiderna för lägervecka 1 och lägervecka 3 är start kl 09.00 och avslut kl 15.00. Tiderna för lägervecka 2 är start kl 09.00 och avslut kl 13.30 (förutom onsdagen som avslutas kl.15.00). Lunchpaus 60 min varje dag.

Deltagaravgift

  • Vecka 1 och vecka 3: 500 kr
  • Vecka 2: 400 kr.
  • Vi erbjuder också ett antal stipendieplatser se mer info nedan.

Anmälan

Under våren har anmälan varit öppen. Om fler anmäler sig än vad det finns platser lottas platserna ut. Deltagarbesked skickades ut den 5 maj. När platsen är bekräftad och betald kommer ett mail som bekräftar din plats på lägret.Observera att lägret är digitalt.

Så här förbereder du deltagandet – informationsmail att läsa

Innan lägret börjar kommer två informationsmail att skickas. Där får du information om lägret, samt vilka praktiska förberedelser som behöver göras. Mailen publiceras även här nedanför. Läs infomailet noga och gärna tillsammans med ditt barn.

Informationsmail lägervecka 1, 14 juni-18 juni 

Informationsmail lägervecka 2, 21 juni- 24 juni  

Informationsmail lägervecka 3, 28 juni- 2 juli  

Spelregler under lägret

Det är viktigt att vi är schyssta mot varandra så vi har några spelregler som det är viktigt att både deltagare och målsman tar del av, klicka på länken nedan och läs noga igenom, tack. 

Stipendieplatser 

I samarbete med Stångåstaden kommer stipendieplatserna vid behov lottas ut till deltagare som är boende hos Stångåstaden i Linköping. Stipendiet står för halva deltagaravgiften.

I samarbete med Rapatac kommer  stipendieplatserna vid behov lottas ut till deltagare som bor i Gävle  och Sandvikens kommun. Detta stipendium står för hela deltagaravgiften.

Mer information

Om du har har frågor inför eller under lägret så kontrollera först informationen på den här sidan, läs de utskickade mailen, och vår FAQ. Behöver du ytterligare information går det bra att kontakta lägrets projektledare. Du hittar kontaktuppgifter i till höger på denna sida.

Om du har har frågor inför eller under lägret så kontrollera först informationen på den här sidan, läs de utskickade mailen, och vår FAQ. Behöver du ytterligare information går det bra att kontakta lägrets projektledare. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

TACK för att ni gör Code Summer Camp 2021 möjligt!

Sponsorer Code Summer Camp 2021, Sandvik, NSS, Drakryggen, Mannersons, Väderstad, Billerudkornäs, Microsoft, Sandvik, Rapatac, Nordlo, Saab Spirisys, klävern, fortnox, b3, sandviken datacenter, cgi, nira, visual sweden, axis, stångåstaden, iotworld, sanktkors, toyota, gaia, combitech, imi, akademiska hus, länsstyrelsen östergötland