Linköpingsbaserade UCS Mindbite, en leverantör av digitala lösningar för företag, har meddelat att de förvärvat det välrenommerade bolaget JGL IT-Service AB. 

Förvärvsaffären kommer stärka UCS Mindbites position på marknaden och därmed bredd och fördjupa erbjudandet av dess tjänster och produkter. JGL IT-service finns idag i Linköping och Göteborg vilket ger UCS Mindbite närvaro i en ny region. 

JGL är ett företag med lång erfarenhet av att leverera kundanpassade IT-lösningar. Detta med fokus på innovation och kvalitet har det gjort dem till en respekterad aktör inom sitt gebit. Genom förvärvet av JGL, tar UCS Mindbite ytterligare ett steg mot att bli en helhetsleverantör för bolag som vill utvecklas genom skräddarsydd mjukvaruutveckling. Tobias Wester, VD för UCS Mindbite, säger: “Vi är mycket glada över att ha förvärvat JGL och välkomnar deras team till UCS Mindbite-familjen. JGL har ett gott rykte, hög kompetens och flera långvariga kundrelationer. Genom detta förvärv, ökar vi vår kapacitet, breddar vår geografiska närvaro samt säkerställer att vi kan leverera det våra befintliga och framtida kunder önskar.” 

JGL:s grundare, Jens Lindström, kommenterar: “Vi är stolta över vad vi har uppnått på JGL, men nu var det dags för oss att ta nästa steg. Tillsammans med UCS Mindbite blir vi en starkare leverantör och en mer attraktiv arbetsgivare. Den större organisationen ger oss alla möjligheter till bättre leverans- och kundfokus. 

Detta förvärv markerar en bytande milstolpe för UCS Mindbite, som fortsätter att växa och expandera på marknaden. UCS Mindbite är fast beslutet att försätta leverera innovativa och kundanpassade lösningar som möter de ökande kraven från företag i alla branscher. 

UCS Mindbite är ett av flera bolag som ingår i UCS Group, en koncern inom IT-sektorn.