Lexicon driver sedan fem år en systemutvecklarutbildning där deltagarna som en del av utbildningen ska få praktik på ett lämpligt företag. De kan praktisera som systemutvecklare och webbutvecklare, antingen få ansvar för ett eget uppdrag eller sitta med i en utvecklingsgrupp.

  • Vi söker konstant efter nya företag att samarbeta med. Sedan starten 2015 har över 200 deltagare gått utbildningen, minst 70% av dessa har idag arbete inom IT, nästan enbart inom programmering.
  • Fokus på utbildningen är C#/.Net men deltagarna lär sig även Javascript, Angular, CSS, Bootstrap mm. Vi har även haft deltagare som genomfört praktikprojekt med PHP och andra programmeringsspråk.

 

Ta gärna kontakt med oss och diskutera möjliga praktikupplägg om det känns intressant. Praktikperioden är tre månader lång.

Vi har även möjligheter att anpassa utbildningen efter ett företags specifika behov av kompetens, det är något som kallas för rekryteringsutbildning. Har ni behov av att rekrytera en specifik kompetens så ta kontakt med oss så ser vi om det går att lösa.