Lunch menu

Friday, 10 October

Brödernas kök

  • Poké bowl

    Ris, Rå Laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamaj

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel (svenskt kött)

    med champinjonsås & gele, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt färskpotatis

  • Bratwurst

    med potatismos, syrad kål & rostad lök

  • Veg: Pasta med tomatsås & riven parmesan
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Wok: Kyckling

    med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor & fetaost

    med ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La Fontana special grekisk buffé:

    Ryggbiff, grillad kyckling och korv med rostad potatis med rosmarin, klyftpotatis och såser

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Gorgonzola Pizza

    fläskfilé, champinjoner, jalapeno, färska paprika, gorgonzolaost, parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Oxfilé- och fläskfilépasta

    med svampsås och riven ost

Universitetsklubben

  • Pumpagryta med garam masala

    serveras med pitabröd

  • Wallenbergare

    serveras med potatispuré, kantarellsås, rårörda lingon samt gröna ärtor

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Porterstek på nötrulle från Bjursund

    potatispuré, purjolök, morot, gräddsås, vinbärsgelé

  • Dagens grönt: Bönchili

    ris, friterad tortilla, grönärtsguacamole

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    fransk potatissallad, gulbetor, picklad gurka, kavringskrisp, krondillsmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    Rabarberkompott, havresmulor, färskost

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Helstekt benfri kotlett

    Serveras med trattkantarellsås

  • Dagens 2: Kycklingfilé

    Serveras med dragonsås samt rostad potatis

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

Friday, October 10