Lunch menu

Wednesday, 18 June

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Baconfylld färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & kokt potatis

  • Paella med kyckling & räkor

    serveras med aioli & citron

  • Egenpanerad gösfilé

    med
tartarsås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff

    med fetacreme, balsamicosky & friterad klyftpotatis

  • Citronmarinerad laxfilé

    med Sandefjordsås & kokt färskpotatis

  • Veg: Rödbetsbiffar

    med fetacreme & friterad klyftpotatis

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Kyckling

    med bacon & parmesan

  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Vi tänder grillen: La Fontana special grill buffé

    lammspett, kycklinglårfilé och bifteki med ugnsbakad potatis, klyftpotatis och såser

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Kycklingschnitzel

    serveras med stekt potatis och bearnaises

  • Huset Bolognas pasta

    med riven ost

Universitetsklubben

  • Bönchili

    med creme fraiche och ris

  • Högrevsgryta

    med morötter och syltlök serveras med inlagd gurka och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    potatissallad, dragonmajonäs

  • Dagens grönt: Blomkålsvariation

    rostad potatis, rostad blomkål, blomkålscrudité, örter, blomkålskräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    färskpotatis, sparris, dill- och citron gurka, knippmorot, kavringssmulor, dillkräm

  • Veckans dessert: Stångs tiramisu

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Lasagne

    Toppas med nyriven parmesan

  • Dagens 2: Pannbiff

    Serveras med gräddsås, kokt färskpotatis & rårörda lingon

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Wednesday, June 18