Lunch menu

Tuesday, 10 June

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis (L,S)

  • Tagliatelle

    med kyckling, ananas, curry,
 cashewnötter, purjolök & vitlök,
 samt toppad med grana padano (Ä,L,G

  • Egenpanerad torskfilé

    med västkustsås
 (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • Poke Bowl - vietnamesisk eller japansk
  • Asiatisk lunchbuffé!
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Ört-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med tzatziki, madeirasky & stekt kulpotatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar

    med matvete, citron & mel

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med smörstekt potatis och bearnaisesås/ champinjonsås

  • Kyckling Texas chili

    på högrev med ris

  • Panerad flundrafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Huset ragg munk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och dillsås

Universitetsklubben

  • Saffransdoftande kikärtsgryta serveras med couscous
  • Raggmunk serveras med stekt fläsk & lingon

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Ångad rimmad torsk

    potatis, broccoli, ruccola, romescosås M

  • Dagens grönt: Pak Choi

    nudelsallad, chilipicklad morot, vårlök, sesamfrö, jordnötssås N

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    svensk kyckling, pasta bacon, picklad lök, körsbärstomat, ångad sommarkål, ramslöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Stångs Tiramisu

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Oxbringa

    Serveras med smörat persiljebuljong samt rostade rotfrukter

  • Dagens 2: Biff à la Lindström

    Serveras med stekt ägg, skysås samt stekt potatis

  • Stekt strömming

    Serveras med vispat gräslökssmör samt kokt potatis

  • Krämig hummerrisotto

    Saffran och grönsaker

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Tuesday, June 10