Lunch menu

Monday, 9 June

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel (svenskt kött)

    med svampsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis (Ä,L,G)

  • Dijongryta (högrev) med kantareller

    dragon, dijonsenap, grädde & soja, serveras
med ris eller kokt potatis (L)

  • Egenpanerad flundra med västkustsås


    (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • Poke Bowl - vietnamesisk eller japansk
  • Asiatisk lunchbuffé!
  • Veg: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Stekt panerad fläskschnitzel (svenskt kött)

    med svampsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis (Ä,L,G)

  • Dijongryta (högrev) med kantareller

    dragon, dijonsenap, grädde & soja, serveras
med ris eller kokt potatis (L)

  • Egenpanerad flundra med västkustsås


    (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • Poke Bowl - vietnamesisk eller japansk
  • Asiatisk lunchbuffé!
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagenröra & kokt potatis

  • Pannbiff

    med dijon-& ramslökscreme rödvinssky & stekt potatis

  • Veg: Pastagratäng

    med spenat, gorgonzola & soltorkad tomat

  • Pasta: kyckling "Alfredo"

    med parmesan, vitlök, grädde & spenat

  • Wok: Fläskfilé

    fräst i vitlök, chili & lime

  • Sallad: Räkor med matvete, örter & ägghalva
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset pannbiff

    med kokt potatis, löksås och lingonsylt

  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Stekt fläsk

    serveras med kokt potatis, brunsås och lingonsylt

  • Panerad fiskfilé flundra

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljong serveras med fetaostkräm & ris
  • Kyckling teriyaki serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kryddrostat Svenskt kycklinglår

    ceasarpotatissallad, picklad lök, parmesan, bacon, aioli

  • Dagens grönt: Pasta Pesto

    svamp, kål, linser, prästost, vitvinssås G L

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    svensk kyckling, pasta bacon, picklad lök, körsbärstomat, ångad sommarkål, ramslöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Stångs Tiramisu

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Biff à la Lindström

    serveras med stekt ägg, skysås samt stekt potatis

  • Dagens 2: Krämig Bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt parmesanost

  • Veckans green: Krämig hummerrisotto

    Saffran och grönsaker

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Monday, June 9