Lunch menu

Thursday, 14 November

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med
creme fraiche, samt drottningpaj
med vaniljsås

  • Pankopanerad kyckling

    med kantarellsås, serveras med gele och stekt potatis

  • Egenpanerad kapkummelfilé

    med ört-creme,
 erveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Minestronesoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Stekt panerad spätta

    med remouladsås och kokt potatis

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Fläskfilé

    med jordnötssås

  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami och parmesan

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Färsbiffar

    med kokt potatis och champinjonsås

  • Thai kyckling

    med röd curry, kokosmjölk, grönsaker och ris

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad kycklingschnitzel

    med rostad potatis, bearnaise

  • Smörstekt fiskfilé (panerad)

    med kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Veg Mustig gulasch

    på potatis och grönsaker

  • Skånsk kalops

    serveras med kokt potatis och rödbetor

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Viltfärsbiffar

    palsternacks- och potatispuré, picklad pumpa, svampsås

  • Dagens grönt: Ostgratinerad broccoli

    rostad potatis, crudité på höstens rotfrukter, örter

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    rostade rotfrukter, örtpesto, sotad broccoli, picklad rödlök, krutonger, örtmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Dansk sjömansbiff

    Serveras med buljongkokt potatis

  • Halstrad fläckig havskatt

    Serveras med ansjovis- och västerbottenostsås samt potatiskaka

  • Champinjonbolognese

    Serveras med färsk tagliatelle

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Thursday, November 14