Lunch menu

Thursday, 7 November

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebab-tallrik eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt och grädde

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med romsås, serveras
 med fänkålsallad och kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Räksoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Nattbakad kotlett

    med potatisgratäng och sherrysås

  • Kroppkakor

    med skirat smör och lingon

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med potatisgratäng och grilltomat

  • Kycklingwok

    med kocosmjölk och färsk röd chili

  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami och parmesan

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Skånsk kalops

    med kokt potatis och inlagda rödbetor

  • Chicken tandoori

    med ris

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fläsk

    med löksås, kokt potatis och lingon

  • Smörstekt fiskfilé (panerad)

    kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Tortellini

    med ricotta och spenat serveras med tomat och basilikasås

  • Boeuf Bourguignon

    serveras med potatismos

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad torsk

    ljummen potatissallad, pankokrisp, skagenröra

  • Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse

    linser, chili- och fänkålssallad, surdegskrutonger, saffransaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Kräftsallad

    pasta, dillpicklad gurka, tomater, kavringsmulor, ärtskott, kräm på Boxholms chiliost

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Bœuf bourguignon

    Med sidfläsk, syltlök och champinjoner serveras med kokt potatis

  • Frasig färsk sej

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås och gröna ärtor

  • Krämig kantarellpasta

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Thursday, November 7