Lunch menu

Tuesday, 5 November

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle med kyckling

    curry, ananas,
purjolök, vitlök och cashewnötter, samt toppad med grana padano

  • Egenpanerad flundrafilé

    med dill-majonnäs,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kyclingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Pulled pork

    med pitabröd, BBQ-sås, aioli, coleslaw och vitlöksrostad ugnspotatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta

    med strimlad biff, färska champinjoner & ädelost

  • Kycklingwok

    med färsk ingefära, Thai basikia & svart kål

  • Kycklingsallad

    med pasta & bacon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special schnitzel buffé

    Huset fläsk schnitzel, kyckling schnitzel med ugnsbakad potatis

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fisk (panerad)

    Med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Ugnsbakad spetskål

    serveras med bulgur

  • Örtmarinerad fläskfilé

    serveras med potatisgratäng samt rödvinssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pannbiff med kött från Östergötland

    potatispuré, stekt lök, lingon, skysås

  • Dagens grönt: Rödbertsrisotto

    smulad getaost från Löt, ruccola, honungsvinägrette, valnötter

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Kräftsallad

    pasta, dillpicklad gurka, tomater, kavringsmulor, ärtskott, kräm på Boxholms chiliost

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Mozzarellabakad kycklingfilé

    Serveras med rostad potatis och rödvinssås

  • Frasig färsk sej

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås och gröna ärtor

  • Krämig kantarellpasta

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Tuesday, November 5