Lunch menu

Monday, 4 November

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgyta (hjort, ren, älg)

    med kantareller, enbär, timjan, grädde & soja, serveras med lingon & potatismos eller kokt potatis

  • Moussaka

    med potatis, serveras med tomat- och löksallad

  • Egenpanerad torskfilé

    med dill-majonnäs,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummel

    med kokt potatis och skagensås

  • Kåldolmar

    med gräddsås, kokt potatis och lingon

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med rostade hasselnötter och spenat

  • Pasta

    med oxfilé i pepparsås

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och kocosmjölk

  • Räksallad

    med matvete, citron, ägghalva och Rhode Island

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Pannbiff

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Laluna pizza och kycklingpizza
  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Husets lasagne

    med gräddost

  • Stekt Pangasius fiskfilé

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Wokade nudlar

    med grönsaker och tofu

  • Kyckling teriyaki

    serveras med ris och sweetchilikräm

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad svensk karré

    potatis-och jordärtskocksstomp, kål, äpplegräddsås

  • Dagens grönt: Pasta

    skogschampinjoner, örtsallad, solrosfrön, krämig vitlök-och parmesansås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Kräftsallad

    pasta, dillpicklad gurka, tomater, kavringsmulor, ärtskott, kräm på Boxholms chiliost

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Helstekt fläskfilé

    Serveras med rostad potatis, rödvinssås och bearnaisesås

  • Lasagne på dovhjort

    Serveras med bifftomat, ruccola och västerbottenost

  • Frasig färsk sej

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås och gröna ärtor

  • Krämig kantarellpasta

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

  • Pytt i panna

    Serveras med rödbetor och stekt ägg

Monday, November 4