Lunch menu

Friday, 25 October

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Schweizerschnitzel cordon bleu

    Fylld med skinka och mozzarella, serveras med bearnaisesås, gröna ärtor och stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med dill-majonnäs, serveras med stekt potatis eller kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med oliv- och tomatsallad

  • Kycklingpasta

    med spenat och kvibille ädel

  • Kycklingwok

    med mango, lime, chili och ingefära

  • Räksallad

    med citron, ägghalva och västkuströra

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    Högrevsburgare, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: Nerso

    oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Ugnsbakad kycklingfilé

    rotfrukt, currysås, rostad potatis

  • Panerad spätta

    med remouladsås, grönsaker, kokt potatis

Universitetsklubben

  • Morotsbiffar

    serveras med rostad potatis och tzatziki

  • BBQmarinerad fläskkarré

    serveras med rostad potatis och coleslaw

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad fläsksida från Skänninge

    jasminris, asiatisk kålsallad, sesamfrö, chili- och sojasky

  • Dagens grönt: Potatisquesadilla

    tomat- och bönsalsa, örtsallad, paprikamajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    pasta, grönkål, bakade tomater, brödkrisp, picklade gulbetor, pestokräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Klassisk schnitzel

    Serveras med klassiska tillbehör

  • Stekt strömming

    Serveras med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

  • Pinsa med trattkantareller

    Toppad med Västerbottenost

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Friday, October 25