Lunch menu

Wednesday, 23 October

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk wallenbergare (kalvfärs)

    Med skirat smör eller gräddsås, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos eller kokt potatis

  • Fiskgratäng italiano (tomat och mozzarella)

    Serveras med gröna ärtor och potatismos eller kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, ärtor och lingon

  • Fisk-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg: Grönsakspaella

    med aioli

  • Fläskfilépasta

    vacon, färska champinjoner och brie

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med bacon och fetaost

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special Black & white buffé

    Entrecoté & kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis och pommes

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: La fontana Pizza

    Fetaost, champinjoner, kronärtskocka, paprika, vitlök, tomater, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    serveras med potatismos, brunsås, lingon och lök

  • Dipollo pasta

    med kyckling, champinjoner, krämig grädde

Universitetsklubben

  • Restaurangen abonnerad

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    stekt potatis, örter, pepparsås

  • Dagens grönt: Apelsin- och chiliglacerad morot

    ris, örtsallad, picklad lök, bönchili

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    pasta, grönkål, bakade tomater, brödkrisp, picklade gulbetor, pestokräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Fisk- och skaldjursgratäng
  • Stekt strömming

    Serveras med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

  • Pinsa med trattkantareller

    Toppad med Västerbottenost

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Wednesday, October 23