Lunch menu

Monday, 16 September

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    Med svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, saltgurka & potatismos

  • Moussaka

    Serveras med potatis, serveras
 med tomat- & löksallad

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    Med dill- majonnäs, serveras med
kokt potatis & citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatiskt lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    Serveras med remouladsås samt pommes eller kokt potatis

  • Köttbullar

    Med stuvade makaroner eller kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    Med rostade hasselnötter och spenat

  • Pasta med kyckling

    Med spenat, vitlök och grädde

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    Med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad

    Med melon, äpple, ägghalva & lime

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Bräserad högrev

    Med ris och rödvinssås

  • Indisk kycklinggryta

    Med ris

  • Krämig vegetarisk gryta

    Med spenat och ost & ris

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kålpudding (med nötfärs)

    Med kokt potatis, löksås och lingon

  • Mör stekt fiskfilé

    Med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Mustig fläskgryta

    Serveras med ris

  • Ugnsbakad spetskål

    Toppad med parmesan

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Stekt kycklinglår

    Pasta, ruccola, citron, parmesansås

  • Dagens grönt: Sesamrostad broccoli

    Stekt ris, chilipicklad kål, kokos

  • Stångs Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Glasnudlar, chiligurka, ingefärspicklad vitkål, salladslök, böngroddar, lime- och chilimajo

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Karré med het bbq-sås

    Serveras med rostad potatis

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Hummerpasta
  • Vegetarisk limpa

    Serveras med tomatsky

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Monday, September 16