Lunch menu

Monday, 9 September

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta på hjort, älg och ren

    Med kantareller, grädde, enbär, lingon, timjan och soja, serveras med ris eller kokt potatis

  • Grillad kyckling med chili-yoghurt

    Serveras med bulgur blandat med lätt
wokade färska grönsaker

  • Stekt panerad flundra

    Med västkustsås
 på räkor, rom och crabfish, serveras
 med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatiskt lunchbuffé
  • Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Wokade äggnudlar med grönsaker

    Serveras med vårrullar och jordnötssås

  • Grillade kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk koljafilé

    Med skagenröra samt kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    Med tzatziki, balsamicosky och grekisk sallad

  • Veg: Bön- och grönsaksfylld paprika

    Med tzatziki, grekisk sallad och stekt potatis

  • Spaghetti Bolognese

    Med riven ost

  • Wok på fläskfilé

    Fräst i sesamolja, vitlök och chili

  • Räksallad

    Med bulgur, örter och soltorkade tomater

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Bräserad högrev

    Med ris och rödvinssås

  • Panerad rödspätta

    Med kokt potatis och skagenröra

  • Veckans sallad: Falafelsallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Med soltorkad tomater, mozzarella, lufttorkad skinka och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fläsk

    Med brunsås, lingon och kokt potatis

  • Smör stekt fiskfilé

    Med potatismos och remouladsås

Universitetsklubben

  • Isterband

    Med persiljestuvad potatis

  • Cannelloni med ricotta och spenat

    Serveras med en tomatsås

Stångs Mjärdevi

  • Högrevschili på Östgötskt högrev

    Med lökris och guacamole på svenska ärtor

  • Gulärtsfalafel

    Med svensk quinoa, tomater, mynta, persilja, picklad lök samt vitlök- och örtyoghurt

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kycklingsallad

    Med romansallad, grönkål, bacon, tomater, krutonger, parmesan och vitlöksdressing

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pasta med skink och ädelostsås

    Färsk tagliatelle serveras med en krämig ädelostsås med skinka

  • Isterband

    Serveras med gräslöksstuvad potatis och rödbetor

  • Surdegspizza

    Toppad med mozzarella, oliver och paprika

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Caesarsallad

    Med gårdskyckling från Munka Ljungby, ugnsbakad tomat, krutonger, parmesan, bacon och rödlök

Monday, September 9