Lunch menu

Monday, 26 August

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Bouef Bourguignon (fransk högrevsgryta)

    Med rött vin, champinjoner, bacon och syltlök. Serveras med ris eller kokt potatis

  • Vitlök- & chilibakad svensk fläskkarré

    Serveras med gräddskysås, gele och ugnsrostade rotsaker

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    Med chili- & limemayo, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk sejfilé

    Med västkuströra samt kokt potatis

  • Pannbiff

    Med kantarellsås (kantareller från Loftahammar), stekt potatis, lingon och pressgurka

  • Veg: Pastagratäng

    Med kvibille ädel, broccoli och tomat

  • Pasta med strimlad biff

    Med färska champinjoner, konjak och grädde

  • Wok: Kyckling

    Med färsk grön chili, grön curry & cocosmjölk

  • Räksallad

    Med röd quinoa, ägghalva, melon & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Dillkött på högrev

    Med kokt potatis

  • Panerad rödspätta

    Med kokt potatis och skagenröra

  • Kycklingspett

    Med smörstekt potatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    Halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och rucola

Universitetsklubben

  • Gnocchi

    I kryddig tomatsås

  • Örtmarinerad fläskkotlett

    Serveras med rostade rotfrukter och timjanssås

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork på kött från Skänninge

    Basmatiris, sesampicklad gurka, koriander, srirachamajonnäs

  • Sotad morot

    Tabouleh på svensk quinoa, pankokrisp, tomat- och färskostkräm

  • Stångs wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Glasnudlar, vårlök, picklad morot, böngroddar, vitkål, jordnötter, sojamajonnäs

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pannbiff med lökgräddsås

    Serveras med rårörda lingon samt kokt potatis

  • Pasta Bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt nyriven parme

  • Surdegspinsa

    Taleggio, oliver & lök

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

More lunches available at

Monday, August 26