Lunch menu

Monday, 5 August

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel

    Med svampsås (kantareller och champinjoner) och gele samt ugnsrostad potatis

  • Stekt panerad torskfilé

    Med dill-
 och picklesmajonnäs, kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    Med remouladsås och pommes eller kokt färskpotatis

  • Köttbullar

    Med stuvade makaroner eller gräddsås, kokt färskpotatis och lingon

  • Veg: Falafel

    Med stuvade makaroner

  • Kycklingwok

    Med mango, lime och chili samt basmatiris

  • Räksallad

    Med röd quinoa, melon, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Kycklingspett

    Med ugnsbakad potatis och vitlökssås

  • Panerad rödspätta

    Med stekt potatis och remouladsås

  • Falafel

    Med friterad blomkål och vitlökssås

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    Halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Penne dipollo pasta

    Med kyckling, champinjoner och rosa grädde

  • Smörstekt fiskfilé

    Med kokt potatis och remouladsås

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé

    Med ris, chili, sesamfrö, morot, vitkål och kokos

  • Gnocchi

    Med linser, parmesan, ruccola och tomatsås

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Räksallad

    Med pasta, tomatpesto, tomat, gurka, ärtskott och getaostkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pannbiff med champinjonsås

    Serveras med kokt potatis

  • Lammkorv Merguez

    Serveras med tysk potatissallad och rödvinssås

  • Pinsa

    Serveras med västerbottenost, kantareller och lök

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök

More lunches available at

Monday, August 5