Lunch menu

Tuesday, 18 June

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling

    ananas, curry,
 cashewnötter & vitlök, samt
 toppad med grana padano (Ä,L,G)

  • 2. B. stekt panerad torskfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Kycklingspett

    med chiibearnaise & BBQ-sås samt klyftpotatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Wok: Entrecôte

    med chilimarinerad broccoli, lök & vitlök

  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar

    med ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special schnitzel buffé
  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola.

Pinoccio

  • 1-raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 2-Friterad fisk (panerad) med pommes och skagenrörasås.

Universitetsklubben

  • Tofugryta

    wokgrönsaker serveras med ris

  • Helstekt kotlettrad

    med skysås, bearnaise serveras med champinjoner och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • DAGENS RÄTT: BAKAD TORSK

    färsk potatis, hackat ägg, gräslök, brynt smör L

  • DAGENS GRÖNT: RISOTTO

    sommarprimörer, gremolata L

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • VECKANS SALLAD: RÄKSALLAD

    sallad, gurka, körsbärstomater, ägg, kavringsmulor, picklad lök, dillmajonnäs G

  • VECKANS DESSERT

    CHOKLADMOUSSE G L

Pegs & Tails

  • Pytt i panna

    Serveras med stekt ägg & rödbetor

  • Cox au vin

    Kokt kyckling i vin med rökt sidfläsk & smålök serveras med ris

  • Veckans fisk: Ugnsbakad laxfilé

    Serveras med en sydfransk tomatragu samt aioli & kokt potatis

  • Veckans green: Surdegspizza

    Med mozzarella, champinjoner & cocktailtomat samt basilika

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Grädde, vin & lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

  • Helstekt karrè

    Serveras med rostade rotfrukter & madeirasås

Tuesday, June 18